1 oktober

Godkväll. Tänk att vi idag vänt blad i almanackan och gått in i oktober månad. Ja nu är hösten verkligen här, och vilket väder vi fått. Riktigt varmt, nästan för varmt för denna årstid. I torsdags och igår var det hela 22 grader i skuggan! Är det detta som kallas för britt sommar?!

Idag har jag jobbat, dom ringde vid 8 imorse och frågade om jag kunde komma dit och självklart kunde jag det! Vaknade vid 7:30 men låg och drog mig, så nu blev det stressigt. Kastade mig in i duschen, då håret stod åt alla håll, slängde i mig en tallrik fil och cyklade sedan iväg för och lämna Freja hos pappa, hann med bussen vid 8:50. Jobbade mellan 9-15:30. Kom hem strax före kl 17 och skulle till och laga mat, hade tänkt mig fläskfile med rotfruktsgratäng, men tji fick jag. I stressen imorse glömde jag helt totalt bort att ta fram köttet ut frysen, suck! Fick bli en sallad från ica istället, men det är gott det med.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, tända ljus och titta på film, Irene Huss "det lömska nätet" Bara min älskling som fattas nu (han är hemma med sina barn denna helg) så jag får mysa med Freja istället :-) Imorgon får det bli en lyxfrukost med nybakta scones och en kopp rabarberte, sen en långpromenad. På kvällen väntar jobbet igen, ett kvällspass mellan 15:30-21:30.

Kram på er!


Kommentarer
Henric Olsson

Fint du skriver och härliga bilder.

2011-10-04 @ 19:01:13
URL: http://my.opera.com/heinrich1979/blog


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0