Mysfredag!

Goddag på er. Då var det åter fredag och hela den mysiga helgen ligger framför oss. Igår låg jag däckad hela dagen/kvällen i soffan, efter mitt besök hos massören i onsdags. Hon sa att jag skulle vara beredd på att må dåligt dagen efter, pågrund av att jag var så otroligt spänd i min nacke, axlar och rygg. Och oja, jag mådde pyton. Var jätteyr hela dagen, huvudvärk och sen kändes det som träningsvärk där hon masserat. Helt normal känsla. Och det var det faktiskt värt att må sådär igår, för idag är jag på topp igen, ska iväg och få massage på tisdag igen. Härligt!

Och som sagt, min nya mobil har ju kommit och jag tror jag är kär, haha! Är supernöjd iallafall. Börjar lära sig de där med pekskärm nu. Ångrar mig inte en sekund att jag köpte denna mobil.

Snart kommer Fredrik och hämtar mig efter han slutat jobba, sen ska vi åka och hämta hans grabbar (snart 3 och 5 år gamla) Iväg och handla på ica, sen hem till Fredrik och ha lite fredagsmys. Jag och Freja går hemåt igen innnan idol börjar. Kan bli skönt med en kvällspromenad, sen mysa ner sig i soffan med tända ljus och kika på tv. Imorgon blir det först ett besök på stan, sen på kvällen är det spelkväll hos Lotta och Lars, med Fredrik, Helene och Anders. Ska bli skoj!

Önskar er alla en riktigt trevlig fredag och helg. Kram på er.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0