Ny mobil

Hej svejs. Här vaknade man upp till en gråmulen onsdag, med 6 plusgrader. Känns som regnet hänger i luften. Ska strax bege mig iväg till Rehab och det efterlängtade besöket hos massören, min onda rygg och nacke kommer nog uppskatta och få massage! Första gången jag är iväg faktiskt, har tidigare bara varit iväg till kiropraktor 2 ggr och det har hjälpt. Men jag tänkte att jag provar på massage och hjälper inte det så får jag boka en tid hos kiropraktorn.

Ja angående min rubrik, så har jag beställt en ny mobil :) Längtar tills den kommer på posten, och har jag tur så blir det redan denna vecka! Ikväll blir det matlagning och soffmys med älsklingen.

Ha en bra onsdag allihop.


En sånhär jag har beställt. Sony Ericsson Xperia Arc S, vit såklart :-) Just ja, är det någon som har något bra förslag på mobilt bredband?! Har kollat på tele2, och funderar på ett sådant. Är det nån som har något mobilt bredband som ni är nöjda med, så säg gärna till.



Kommentarer
Lotta

Vilken skönhet til mobil! Vit och snygg :) Vad roligt. Hoppas du får den redan i veckan!! Du får berätta sedan hur du trivs med den. Vill skaffa ny jag också men väntar ett tag till. Den gamla fungerar ju trots allt haha. Det är ju så bra med alla dessa roliga appar som finns numera :)



Låter som att ni har en bra onsdag i Hälsingland hihi. Saknar och längtar efter er jättemycket nu!



Hoppas ni får en supermysig kväll :) Kram, kram

2011-10-19 @ 17:56:42
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Cecilia Uhr

Hej Maria,



Jätteroligt att se att du har beställt en Sony Ericsson Xperia Arc S via oss. På vår hemsida http://www.tele2.se/ kan du hålla dig uppdaterad på våra senaste nyheter och registrera dig på Mitt Tele2 där du själv när du vill kan gå in och bland annat se dina fakturor, PUK-kod, saldo och mycket mer.



Om du har några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig. Vi hoppas att du blir nöjd med din nya telefon.



Med vänliga hälsningar



Cecilia Uhr, Tele2



[email protected]

2011-10-20 @ 10:10:59
emma

är den bra?

2011-11-02 @ 21:49:27
URL: http://enlitentax.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0