Sjukstugan!

Godkväll. Ja här är det sjukstuga. Förkyld, utan röst och rethosta. Låter som en kråka, då man försöker kraxa fram orden, haha! Freja tittade konstigt på mig nu då jag sitter här och försöker sjunga med i Chris Medinas superfina låt what are words, hahah. Men känner mig rätt så pigg förövrigt. Är inte däckad av förkylningen, utan orken finns kvar och tur är väl det. Har ingen större lust och ligga på soffan hela dagarna och inte orka göra något. Hoppas jag blir frisk snart, så jag kan åka och träna. Saknar träningen nu!

Helgen har varit jättebra, en riktig myshelg med andra ord. Är så lycklig nu, tänk att jag har haft en sådan tur och träffat Fredrik ♥ Du gör mig så glad och lycklig!

Idag har jag tvättat, dammat och dammsugit här hemma. Nu ska jag snart göra iordningen en kopp te och mysa ner mig i soffan och titta på tv. Mycket bra på tv:n nu då det är hösten. Tomt utan älsklingen som denna vecka jobbar kvällar och slutar vid 12 på natten. Men på onsdagkväll cyklar jag och Freja dit :-)


En paus i soffan idag, då jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Och så klart är Freja med, som alltid :-)



Kommentarer
emma

härlig bild!

2011-10-25 @ 00:16:58
URL: http://enlitentax.blogg.se/
klara

Krya på dej!! Vi får se till o ses snart. En lunch eller så:)

2011-10-25 @ 12:36:46
Lotta

Åh krya på dig Maria! Inte roligt att vara sjuk, för ja gud vad man kan sakna träningen! Imorn ska jag och Sofia på ett steppass med bara ABBA-musik. Ska bli jätteroligt :)



Åhhh vad jag är glad att du mår bra och är lycklig. Då mår även jag bra. Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag! Ja på hösten är det MYCKET bra på tv :)



Kram på er

2011-10-25 @ 15:07:04
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥

Så mysigt det ser ut :)



Svar: Ja, kopparna är filippa k!



Hoppas ni får en fin kväll! Kram

2011-10-25 @ 18:06:35
URL: http://elingabriella.se
Lotta

Ja Abba-passet var skitkul! Det är det vanliga steppasset men denna gången hade de spexat till det med bara abba-musik :) Sedan är ledaren skitbra och rolig vilket gör passet ännu bättre!



Meeeeen, vad tråkigt att vara sjuk :( Ja hoppas, hoppas, hoppas du kryar på dig så du kan iväg och träna och bara slippa hosta så du får ont.. Usch. Tycker synd om dig.



Vad härligt att sola, var det härligt? Meeen vad gott det lät :) Dit vill jag någon gång! hihi.



Hoppas ni har en mysig kväll, kram fin fina vän

2011-10-27 @ 22:22:54
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0