Regnväder = mys inomhus!

Godmorgon! Tisdag och regnväder, har regnat hela natten lång. Började redan igårkväll. Men jag tycker det är rätt mysigt då det regnar. Låg och läste till 23:30 igår och när man la ifrån sig boken och skulle sova, var det så mysigt att höra regnet från det öppna fönstret. Somnade gott och har sovit väldigt bra hela natten, tills man slog upp dom blå vid 7:30 imorse, och man kunde fortfarande höra regnet..

Idag får det bli en mysdag inomhus. Ska ta och tvätta, måla en hylla och fixa lite här hemma. En perfekt dag för det. Hoppas på att det är uppehåll ikväll, då vi har planerat in en promenad med Helene. Efter det får det bli en dusch och sen en kopp te framför idol.



Haha, ja såhär gjorde Freja imorse då jag sa att vi skulle ut i regnvädret. Kröp in under täcket istället och gav ifrån sig en stooor suck! Klok hund, som gjorde alldeles rätt, mys inomhus då det regnar. Då vi öppnade dörren, så stod hon kvar, tittade ut och sedan på mig med en frågande blick som typ sa - skojar du eller, måste jag ut och kissa i detta väder? Och jag kan lova, att hon gjorde undan sina behov väldigt snabbt. :-) Dom är ju för härliga, våra djur.
(fotat med mobilkamera)



Kommentarer
Lotta

Ja men vad mysigt det är att höra regnet smattra utanför. Håller med om att det är SUPERmysigt hihi.



Alltså Freja är ju bara FÖR SKÖN! :) så himla rolig den lilla tösen. Hahaha guuud vilken sköning!



Hoppas ni får en toppenmysig kväll. Här vankas det också myskväll med tvmys hela kvällen!



Kram, kram vännen

2011-09-06 @ 16:50:45
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0