Solsken och långpromenad

God middag. Här bjuds det på solsken denna lördag, underbart! Igår då man vaknade och möttes av solsken blev man genast pigg och glad, kunde inte bli en bättre start på helgen. Tog tag i städningen av lägenheten på engång sedan åkte jag iväg och tränade. På kvällen var det fredagsmys med tacos och film.

Idag vaknade man upp utvilad och pigg kl 9, skönt med sovmorgon. Behövde det tydligen, annars är man alltid uppe med tuppen. Åt frukost och tog sedan en långpromenad med Freja, denna soliga och fina höstdag. Gick längst gamla landsvägen, så mysigt att gå där. Nu ska jag bege mig ut i solen igen, måste passa på då den är framme, få i sig D-vitamin. Tar med mig en kopp kaffe och boken.

Ikväll blir det en god middag, potatisgratäng med tjälknöl och ett gott rödvin till. Köpte en flaska från nyhetshyllan på systemet, spännande. Imorgon söndagsmys med mitt ♥

Önskar er alla en fortsatt trevlig lördag och helg. Kram på er.


'
Fotat med mobilkameran. Längtar tills löven får den där fina färgen. Då ska det ut och fotas!



Kommentarer
Lotta

Åh vilket fint höstkort längs ganla landsvägen! Trodde inte det var från mobilkameran, jättefint kort :)



Låter som en bra helg hihi. Ja nu får man passa på att inhämta massa d-vitamin då solen är framme. Lät inte alls dumt med potatisgratäng och tjälknöl ikväll! lät riktigt mumsigt :) Hoppas ni får en mysig lördagkväll och en strålande söndag imorgon!



Kram, kram

2011-09-17 @ 15:09:56
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Oj men vad du svär Maria! :) Håller faaan med. Att vi ska bo så långt bort från varandra. Man saknar er så man nästan blir tokig nu. Ni är så underbara!



Nemen tack Maria, tycker du? Vad roligt. Javisst självklart får du det :) Kul!



Hoppas ni har en toppenkväll :) Nu ska vi ut på en kvällsrunda.



Kraaam finfina vän



2011-09-17 @ 21:38:08
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0