Våren på gång?!

Godkväll. Idag har det bjudits på strålande solsken från en klarblå himmel, 12 plusgrader och takdropp. Är våren på gång redan?! Inte mycket snö kvar nu. Liiite tidigt tycker jag, det får gärna vara vinter ett litet tag till. Men på ett sätt så är det skönt också att våren är på gång. Nu hoppas vi på att det blir fler sånna här vackra, soliga och varma vårvinter dagar.

Har nu landat i soffan, fullt upp även idag (gillar när man har saker och göra, gäller och hålla igång det tycker jag om) Har tänt ljus och kikar på halvåtta hos mig och sedan äntligen hemma. Efter det får det bli sängen, läsa en stund innnan man ska natta kudden. Kommer vakna då älsklingen kommer hem från jobbet vid 12 :-) Imorgon väntas ett jobbpass, skoj!

Vad har Ni haft för väder idag?



Kommentarer
Lotta

Haha såg din kommentar nu. Lite seg ;)



Åh vad härligt att även ni har fått känna på de härliga plusgraderna! Känns som att det var längesedan det var plusgrader redan i februari?



Åh vad kul att du får hoppa in och jobba Maria, och vilka härligt lagoma tider :) Låter verkligen som en kanonhelg! Mina planer för helgen är jobb på lördagkväll och sedan blir det plugg hela dagen både fredag och söndag. Slutspurten i kurserna nu! Simon skall nog till Göteborg på fredag och sedan njuta av helgen hihi.



Kram på er!

2012-02-29 @ 21:31:32
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Vad härligt att den nästan försvunnit! :) Simons pappa något om en snöstorm idag?



Japp vi har tänkt åka till byn under påsk :) Vi ska se hur våra scheman är men vi gör allt för att komma upp! Se om du är ledig något då så vi kan ses hihi!



Ja men herregud vilket underbart väder det var förra påsk. Helt otroligt! satt i linne och shorts och svettades. Inte helt omöjligt att det blir så iår också :)



Ja influensan bara kom sådär chockande. Vaknade på morgonen dagen efter min födelsedag med ont i kroppen och dagen efter kom feber m.m. Såå skönt att äntligen kunna träna igen :) Har ni klarat er från influensan?



Åhh tack detsamma fina vän! Ja men tänk så kul det ska bli med melodifestivalen ikväll :) Spännande!



Hoppas ni får en kanonkväll och en jättebra fortsättning på helgen. Kram kram

2012-03-10 @ 18:43:10
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0