Mellandagsrea


Godkväll i stugorna. Ja då var detta års julfirande och julhelg förbi och nu blickar vi framåt mot nyårsafton och att få skåla in det nya året. Tänk att vi snart välkomnar år 2012. Idag trotsade jag min förkylning och åkte ner på mellandagsrea. Fyndade på Åhléns, där det blev nagellack, foundation, badskum som doftar kanel och vanilj och en ny almanacka. På team sportia köpte jag en mini ryggsäck av märket Puma och på bokhandeln blev det en pocketbok, deckare såklart. Johan Theorins tredje bok, har läst dom 2 första och tyckte dom var jättebra. Sen så har älsklingen varit här ikväll och myst, älskar dig så mycket Fredrik <3 Nu har jag tänt ljus, värmt en kopp med julte som har smaken saffran, granatäpple och apelsin. Ska titta på filmen 27 dresses. Imorgon går vi till Fredrik och spendera några dagar där. På fredagkväll och dag på nyårsafton väntas jobb, sen firar jag in det nya året med Fredrik och hans gulliga barn. Lycklig, ja det är jag verkligen <3

Juldagen

Ja då var det juldagen och snart är denna julhelg förbi. Svisch säger det så är det nytt år. Hade en jättemysig julafton med min underbara familj igår. Skrattade, åt gott och fick fina julklappar. Bla en ny bok, en deckare såklart. Kom hem runt 21 tiden, myste med min underbara älskling i soffan och tittade på sällskapsresan. Idag har jag jobbat. Kom hem strax efter kl 22. Och utanför mitt fönster bjuds det inte på nått trevligt julväder. Det är 7 plusgrader och regn. Stor suck!! Nu försvinner all den fina snön som kom. Hoppas på snöväder snart igen. Nä nu ska jag sova, vila så min förkylning går över. Imorgon blir det en lugn dag, mys med älsklingen hela dagen lång :-) Godnatt på er.

Veckan innan jul


God förmiddag på er. Måndag igen, och veckan innan julafton. Stressa inte nu, det blir en bra jul fast man inte hinner med allt man vill göra. Gårdagen och fjärde advent bjöd på snöväder hela dagen lång, och snöfallet fortsätter idag. Så mysigt. Ska ta och baka lite idag, tänkte ge bort hembakat i julklapp. Ikväll kommer Helene hit och dricker glögg, trevligt. Tisdag och onsdag spenderas hos älsklingen. På torsdag och fredag ska jag jobba. Sen är jag ledig på julafton. På juldagskvällen jobbar jag igen. Likaså kvällen före nyårsafton och dag på nyårsafton. Så glad att jag får jobba :-)

Julmys


Godkväll. Fredag och helg, underbart. Idag kom min underbara, snälla pappa med en söt liten julgran som passade perfekt här hemma. Klädde den på engång, medans jag lyssnade på julmusik och nynnade med. Ikväll är Fredrik på julbord med jobbet, så jag får ha fredagsmys med Freja. SKa ta och diska undan nu efter kvällens middag, sen ut och rasta Freja i snövädret. Sen så, myser vi ner oss i soffan med tända ljus, en kall julcider och tittar på svenska hjältar galan.

Jobb och julklappar

Godkväll i stugorna. Hur står det till såhär före jul? Här är allt toppen. Är lyckligt kär i min underbara Fredrik. Händer mycket kul i mitt liv nu, berättar mer sen :-)
Idag har jag jobbat och sedan åkte jag och Fredrik och handlade julklappar, skönt att det är klart. Då jag kom hem satte jag mig ner ocb slog in dem medans jag smuttade på blåbär/lingon glögg och ljuv julmusik strömmade ur högtalarna. Så mysigt med julen. Helt klart den bästa högtiden av den alla. Värmde mig mera glögg sen, tig några pepparkakor och placerade mig i soffan för och kika på Julotta på Liseberg och Tinas julkök.
Nä nu gör jag kväller. Trött. Har ett rätt så fullspäckat schema imorgon. Ett möte kl 10:15, tvätta, städa uträtta ärenden och på kvällen kommer Helene hit på lite glögg. På lördag blir det mys med min älskling <3 Godnatt på er alla.

Tredje ljuset tänt


Ja då var det söndag och tredje advent. Tänk att det snart är julafton. Mysigt. Har alltid älskat julen. Och snön som kom ligger kvar. Just nu är det kallt, -10. Ligger i soffan nu, har duschat och ätit. Snart kommer älsklingen hit. söndagsmys <3 Har gått bra och jobbat hela helgen, trivs så bra. Är nu ledig i 3 dagar, sen ska jag jobb igen. Hoppas ni alla haft en toppen bra helg.

Ja då kom den..

Ja så kom den, den efterlängtade snön. Vaknade upp till ett vackert vinterlandskap. Äntligen julstämning! Freja blev överlycklig imorse då hon kom ut och möttes av snön. Sprang runt som en galning. Just nu sitter jag i soffan nyduschad, iklädd min röda mysiga mysdress från HM. Kikar på skidskytte och dricker en kopp nybryggt kaffe. Och tittar man ut, faller det stora fina snöflingor.

Min lilla vän

Då vi kom hem ifrån Fredrik idag, gick Freja och la sig på sin favoritplats på engång. Min lilla goa vän. Idag är det kallt här i Hälsingland, just nu -10. Det får bli en myskväll i soffan, framför Jullotta på Liseberg och Tinas julkök, med en kopp julte Imorgon kväll väntas jobb :-) 15:30-21:30. Även lördag, en delad tur 7-12:30-15:45-20:45 och söndag 8-15. Så jag önskar er alla en trevlig helg redan nu.

Äntligen!

Godkväll på er. Ja äntligen kom det lite snö, igår föll det stora snöflingor. Så mysigt! Dock inte så mycket att det blev så vitt på backen, men det kom snö iallafall :-) Har spenderat min helg hos Fredrik. En riktig myshelg. Åt thai mat och hade fredagsmys med idol. På lördag kväll var jag ut och åt med väninnan Anna, på en rätt så nyöppnad italiensk restaurang, väldigt god mat. Igår vart det en slappar söndag. Det behövs ibland också. Idag kom jag hem till min lägenhet igen, då Fredrik åkte och jobba vid 13 tiden. Har tvättat, städat och julpyntar här hemma idag, mysigt! Tur snön kom så man fick lite julstämning. Bilder kommer senare, har ju sagt upp mitt bredband och hemtelefon, så nu har jag bara internet på mobilen. Mobilbloggar nu, och jag vet inte hur man lägger ut bilder från mobilen, inte vet jag hur man ansluter mobilen till datorn så man kan surfa heller, ska leta någon som kan hjälpa mig med det. Nu blir det soffmys med glögg och bra tvprogram. Hoppas ni alla haft en toppen helg. Kram på er.
RSS 2.0