Utmaning

Min första utmaning, vad roligt. Är utmanad av Emmy och utmaningen är att visa 2 st saker från sitt hem. En sak som man gillar och en sak som man inte gillar.
Här kommer mina val:

image558

Jag är faktiskt väldigt nöjd med det mesta som jag har hemma. Valde att visa mina 2 hyllplan som jag har i köket som pappa har gjort åt mig. Blev väldigt nöjd med dom. Och nått jag inte gillar är min soffa, eller visst gillar jag den, skönt att sitta i och så, fint skinn MEN jag vill ha en ny tyg soffa. Har spanat in en på ikea som man ska ner och köpa snart :-) Pappa får överta min skinnsoffa och ha i stugan.

Jag ska även utmana 5 andra bloggar och jag valde dessa
Lotta  Emma  Claudia  Malin och Malin









Tapeter

Som jag skrivit om tidigare så ska jag ju tapetsera om i min hall, och nu har jag valt vilken fondvägg jag ska ha. Var iväg och kollade på dom tapeterna igår. Blir dags att tapetsera snart. Vad roligt det ska bli. Nu bär de iväg till jobbet.

Trevlig fredag allihop!


image556

Frisörbesök

Solen skiner ute från en klarblå himmel, luften är kall och klar, ca -5 grader nu på morgonen. Och det bästa av allt, jag ska till frissan idag *glädjetjut* Äntligen har jag tid för det. Fy skäms på mig, har inte varit dit sen 3 januari. Mitt hår behöver detta nu, men så blir det då det alltid har kommit nått ivägen, men nu så är det äntligen dags att bli ompysslad. Det ska bli såå härligt! Doften av nybryggt kaffe letar sig in hit från köket, ska göra iordning frukost nu sen beger vi oss ut på en långpromend och njuter av solens strålar innan man ska till frissan. Och ikväll är det dags för lite plaskande i bassängen igen, vattengympa! Känner mig på topp. Glad!!
Vad gör ni denna torsdag?!


tisdagstema-minne

Ja det vart inget tisdagstema igår, utan de vart idag *ler* dom hade glömt att publicera temat. Och passande nog så var det minne hihi. Ja men de blir sådär ibland då man har annat i tankarna. Ingen fara. Lika roligt med tisdagstema ialf :-)

image555

Mitt bidrag denna vecka av minne är, 2 st fina nallar jag fått av min älskade mamma. Har många fina minnen av mamma både i saker som jag fått av henne och sådant som lever kvar i mitt minne allt vi gjort och upplevt tillsammans, saker som ligger mig varmt om hjärtat. Saknar dig mamma!

målaren har varit i farten

Fick en idè nu på kvällskvisten att jag skulle måla ett bord som jag har ute på balkongen till vitt. Har blommor och vattenkanna och annats smått på de under sommaren. Så jag tog tag i saken och gick till pappa för att låna lite färg och penslar och gick hem. Tog in det i vardagsrummet och började putsa först sen måla. Och såklart hade jag en väldigt nyfiken Freja med mig. Hon var närapå att sticka ner nosen i målarburken, hehe. Lilla gumman min.

image554

Trevlig personal är a och o

Gårdagens shoppingtur till Gävle var trevlig och rolig, men något ovanligt inträffade. Jag kom bara hem med en påse från HM med kläder, en rosa lång t-shirt och underkläder, något som är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag brukar alltid bära med mig hem flera st påsar med kläder, men inte denna gången. Hittade några snygga klädesplagg som man ville ha, men då fanns inte storleken, typiskt. Då blir man bara arg och less och slutar att shoppa i ren protest *ler* Ska ta en tripp ner dit igen i slutet av april. Då blir det fler påsar som följer med mig hem. Något som jag tycker är ett plus är när kassa personalen är trevliga och pratar om allt möjligt när man ska betala. Mötte många sura och buttra miner igår och inte alls så trevliga tonfall i många utav kassorna vi var till, men en personal måste ialf få en stor guldstjärna av oss, han var så himla trevlig och pratglad och mysig. Nämner inte vart de var men de är så dom ska vara. Eller hur?! Trevlig och pratglad personal är a och o då de gäller shopping!

Vakna vid 7:15 imorse, kokade kaffe och drack det vid datan medans jag kollade runt på nätet, sen vart det en promenad me Freja i solskenet, fast det blåser lite kallt ute idag. Har även bakat frukostbullar idag, jättegoda med rågsikt, vetemjöl och havrekli. Nu är man nyduschad, gjorde även en ansiktspeeling, en som jag kan rekommendera faktiskt. Det är Optimals Radiance Engery Powder Scrub från Oriflame

image552


Bilder från Oriflame.

storstädning

Vilket strålande väder det varit idag, solsken och ca -4 grader. Helt perfekt. Tog en långpromenad med Freja på isen idag, var ute i 1 timma. Härligt och behövligt då man inte kunnat röra så mycket på sig när man varit förkyld. Är äntligen frisk från min envisa förkylning som varade i 11 dagar. Skönt. Bara lite rethosta kvar, men det gör inget. Har även storstädat idag, fick ett ryck och började rensa och torka skåp i köket, kröp på golvet och torkade lister i alla rum, dammtorkade överallt, dammsög och torkade golven och poppade musik på högsta volym, så nu sprider sig en doft av såpa i min lägenhet, finns väl ingen bättre doft än nystädat *ler*. Ska ta och skala en apelsin nu och mysa i soffan och kolla på tv. Imorrn bär det av till Gävle med N och lilla J för en shoppingtur! Uppdaterar imorrnkväll om mina fynd.


image551


Bjuder på 2 bilder på 2 ursöta taxar! Min lilla Freja och Emmas lilla Abby! Visst är dom söta som socker?

På hemmaplan igen

Påsken är snart över och därmed påskhelgen i stugan med familjen. Och allt har varit perfekt utom vädret. Jag, pappa och alla vovvarna åkte till stugan på skärtorsdags morgonen. Åkte även förbi mammas grav först och önskade glad påsk och tände ett ljus. Väl i stugan så dammsög jag och bäddade alla sängar medans pappa eldade och högg ved. Freja sprang fritt ute och nosade och var överlycklig. På eftermiddagen kom Monica och hennes pojkarna upp, vi fikade och spelade spel. Senare på kvällen kom även Jonte upp. Vi gjorde upp eld i eldstaden på gården och myste där och grillade korv och studerade den vackra stjärnhimmlen. Kröp i säng vid 23 tiden allihop. Långfredagen vaknade vi vid 5tiden till ett snöväder och -6 grader. Alla utom jag och Freja gick ut på isen för att angla, vi stannade inne ett tag till och diskade och åt god frukost, tog även en promenad innan vi oxå begedde oss ut på isen till dom andra. Fick 1 gädda. På eftermiddagen kom Anders, Anna, Alfred, Nettan, Freddan och deras pojkar upp. Vi grillade gott på kvällen och satt uppe ett tag och pratade och skrattade. La oss vid 22 tiden, trötta efter en dag på isen. Påskafton, vaknade vid 6 tiden till -20 grader (!) men sol. Var inne ett tag allihop och åt god frukost innan vi begav oss ut på isen, då graderna krypit ner till -8. Det var skönt att sitta i lä och i solen och sola. Fick 3 gäddor på angling. På kvällen målade vi ägg och åt en underbart god påskbuffe med massor av läckerheter och goda efterrätter. Spelade lite spel innan alla utom Jonte och pappa begav sig hemåt.
Jag och Freja var hemma vid 20 tiden igår, packade upp allt och tog en dusch för att sen slappa i soffan och kolla på film.

Ja detta var min påskhelg det. Nu ska jag poppa lite popcorn och mysa i soffan med Freja och kolla på film.
God fortsättning allihop på påskhelgen som är kvar!
Kram från oss.

image550


Bilder från stugan!

En påskhälsning!

Godmorgon allihop. Skärtorsdagen är här och nu börjar påskhelgen. Härligt! Ska bli så mysigt att fira den tillsammans med hela familjen i stugan. Ingen tv, ingen data utan bara umgås och ha det bra, min påsk kommer innehålla god mat och dryck, godis, spela spel, skratt, umgås, fiska, långa promender och massa annat roligt. Hoppas på fint väder nu. Förkylningen är kvar *suck* men tur är att man ialf är på benen. Nä nu väntar en dusch, frukost och sen invänta våran skjus,åker först till mammas grav och tänder ljus sen bär det av till stugan. Så jag och Freja vill önska alla en glad påsk! Ta hand om varandra och umgås nu. Åter till veckan. 

Stor kram från oss!

image544

Påsk hos oss..

Jag sa till mig själv att jag ska inte påskpynta något detta året eftersom man blir i stugan hela påskhelgen, men jag kunde inte motstå. Så nu är det lte påskpynt som pryder min lägenhet. Jag har påskris på köksbordet med lite pynt som bla jag och mamma gjorde då jag var liten, sen saker jag fått av henne, sen på köksfläkten står barndomsminnen kan man säga, pynt som hängt med sen barnsben och som får mig att tänka tillbaks på alla fina påskar man fått upplevt med mamma. Är extra tungt nu då det blir högtider, tomt utan mamma saknar dig så mycket! Saknar dig varje dag, men som sagt extra tungt nu. Ska krypa ner i sängen nu och sova, upp i tid imorrbitti. Godnatt allihop!

image543

Dymmelonsdag..

Vet ni att det är dymmelonsdag idag. Har aldrig förr tänkt på att det stått i almenackan, men tydligen så inträffar den varje onsdag före påsk. Så jag lära slå upp det på google och detta var vad jag fick upp:

Dymmelonsdagen, onsdagen före påsk, då påskfriden inleddes. Namnet kommer av att metallkläpparna i kyrkklockorna denna dag ersattes av trästavar, dymblar, för att ge en så dämpad klang som möjligt, en markering av att det var stilla veckan och att långfredagen var i antågande.

I folklig tradition kallas dymmelonsdagen även för askonsdagen. Denna term har dock en annan betydelse i kyrkoåret sedan 1983.

Nu vet ni det oxå. Här är det forft förkylt, att denna envisa förkylning aldrig vill ge med sig. Sitter med en stor kopp med rykande varmt citrus te nu. Ute skiner faktiskt solen idag *jippi* ska traska bort till pappa snart och hämta lite saker. Sen ska jag baka en motorskaka tills påsk. Och packa läre jag oxå göra, och handla.. *puh* sen får det bli en myskväll i soffan och kurera mig med alvedon! Vill inte gå och snora i påsk.

image542
Gömde godis åt Freja igår i en tom hushållsrulle, det älskar hon. Tar en stund innan hon får ut godiset. Underhållande.

tisdagstema-elektriskt

Dags för tisdag igen och tisdagstema. Här är min tolking av dagens tema som är elektriskt. Dålig fantasi idag, skyller på min förkylning :-)

image541

Min mjölkvisp som jag köpte i torsdags. Denna ska invigas i påsk då man ska dricka kaffe latte.



vad är detta nu då?!

Vad vaknar man till idag då må tro? Jo om inte snöväder, och det är inte lite det snöar heller. Fick en chock då man tittade ut genom fönstret imorse vid 07:00 tiden, snö! Nej inte nu. Vart tog den gröna gräsmattan vägen som så fint var framme, vart tog dom bara vägarna vägen, solen, värmen, fåglarnas kvitter och alla vårtecken? Poff sa de och så var dom borta *stor suck*, vädret svänger fort, i förgår kunde man gå i gympaskor. Aja, bara att ta dagen som den kommer. Våren är väl på väg snart ialf. Vi vet alla att sånna här bakslag alltid kommer då man inte vill ha dom. Hoppas på fint väder i påsk och att man är frisk är fortf snorig och hostar på nätterna och idag kom hesheten, så nu är jag hes oxå.

Nu ska jag värma mig en kopp te och sätta mig och kolla på solresor :-) Man kanske ska fundera på att följa med F och N med familj till Thailand i juni. Hmm...

image540



Sjukstugan

Ja här är man fortf förkyld. Snorig så man snyter snart sönder näsan ser väl ut som en clownnäsa, hostar och speciellt på nätterna då man vill sova och hängig i kroppen, känns som man skulle ha sprungit 1000 maratonlopp på raken. Värker. Orkar vara uppe i korta stunder, men så fort man gör något svettas man floder känns de som. På menyn dom senaste dagarna har det för de mesta varit mängder av vatten, citron vatten och te med citrusmak, c-vitamin, halstabletter och alvedon. Börjar klia i kroppen på en nu, man är ju van att röra på sig varje dag. Tur man har bra filmer att se och en bra bok att läsa. Började läsa en ny igår kväll. Gravidchock. Den är bra. Kan rekommendera den. Ska ta och skriva en lista till påsk oxå, vad man ska handla, vad man ska ha med sig osv osv. För känner jag mig rätt, så kommer jag glömma hälften. Så listor är bra att ha! Nu ska jag mysa med Freja i soffan och kurera mig så man blir frisk till påsk.

Trevlig måndag allihop!



SM guld och ikea besök

Börjar med att säga grattis Edsbyn till sm guldet, femte året i rad, ni är otroliga. Så duktiga! Härligt att guldet kom till byn igen i år. Vart tyvärr inget besök för mig på studenternas detta år för en envis och dum förkylning. Började bli dålig i torsdags då jag och Lotta var på ikea, halsen värkte och likaså kroppen. Helt slut då man kom hem, så jag tog febern och mycke riktigt hade jag nästan 39 grader. Låg hela fredagen, men idag är jag på benen ialf, fast snorig och halsen är inte helt OK. Fick ialf följa matchen på tv, så spännande så. Vilken match ni bjöd på Edsbyn! Grattis än en gång.

image534
Femte raka Sm guldet till Edsbyn! 11-6 i match, ni är otroliga!!


Har nyss ätit lax i ugn med potatis och sallad. Tror det var gott, känner ju ingen smak än :-) Ska nu avnjuta en kall cider till melodifestivalen och kurera mig så man blir frisk snart. Ha en bra lördag allihop.


Mina fynd på ikea. Det vart ett nytt soffbord, ljus, prydnadstenar, ny vit pläd, 2 st vasar och matta, sen på cervera vart det en bukett med plast tulpaner. På HM fyndade jag ett par mysbyxor, halsband, ansiktsrengöring, bh och foundation loreal.

image536

regnet faller ned..

Ute regnar det och vad passar inte bättre än att stanna inne då, och koka sig en kopp med te i mitt fall en kopp med rött te med smak av kanel, sen mysa ner sig i soffan under filten och titta på tv. Morgondagen bjuder på en tripp ner till ikea med Lotta, det ska bli så kul. Kommer att uppdatera imorgonkväll om dagen och dagens inköp.

image533
Vad gör NI en dag när det regnar?

Sugen på något gott?!

Påsken börjar närma sig nu, och till den hör påskägg fyllda med påskgodis. Så här bjuder jag på två st recept från arla. Kanske nått som kommer att fylla mitt påskägg.

image532


Nu ska jag och Freja ta bussen till Lotta, hon ska bjuda på fika! Gott.

Tisdagstema-badrum och bandymatch

Denna veckas tema var väl inte så passade för mig *fniss* Jag är nöjd med hela min lägenhet, hur den är byggd, hur den ser ut, inredning och mina möbler. Men INTE badrummet, det enda som är bra med det är att det är stort och rymligt. Så jag kommer inte att visa några bilder från mitt badrum, inte förräns jag känner att jag är nöjd med det. Så därför kommer bilder på hur jag skulle kunna ha det i mitt framtida badrum i mitt framtida hus.

image531

Vilken spännande bandymatch det var vi såg ikväll mellan Edsbyn och Västerås. Man bara skakade av spänning på slutet. Härligt Edsbyn att ni vann, det trodde man aldrig då ni låg under sådär, men ni vände! Strort grattis Edsbyn! SMfinal på lördag på studenternas, ska nog dit! Hoppas att ni tar hem smguldet till Edsbyn igen, femte året i rad! Nu ska jag värma mig med en kopp varm choklad, byta om till pjyamas och krypa ner i sängen och sova! Godnatt.


Shoppingtur med pappa

Vaknade vid 05:20 (!) imorse, och det var omöjligt att somna om. Klev upp och gick ut med Freja. In i dimman kan man säga, för det var som att kliva rakt in i ett mjölkglas. Tät dimma, men ganska varmt och härligt ute. Sen kröp vi ner i sängen igen och myste och kollade på nyhetsmorgon. Klev upp igen vid 7:30. Åt en god frukost och gjorde mig iordning och gick bort till pappa, följde med honom till stan och shoppade lite. Fyndade kan man säga. Resultatet av min lilla shoppingdag kommer nedan. Nu ska jag faktiskt ta en powerwalk med mina stavar, Freja är nämligen kvar hos pappa, han skulle få främmande av en vän och han ville att Freja skulle stanna för dom ville träffa henne, och självklart visar jag upp min lilla skatt. Efter promenden ska jag ta en dusch sen bege mig till pappa igen och invänta Freddan och grabbarna, vi ska äta ute och sen gå på bandy ikväll.

Vad gör ni denna tisdag?!

image529
Jag bara måsta köpa denna tavla då jag såg den! Nu har den fått en plast i hallen. Längtar tills vi ska börja tapetsera, då blir denna väggen fondvägg.

image530
2st ursöta muggar, jag samlar på olika muggar. Tycker att det är så roligt att ha många olika. Och så dricker jag bara kaffe i stora muggar. Hittade även en blå duk (ska strykas) som ska få sin plats på mitt nya tvrums bord som ska inhandlas på ikea på torsdag och så fick 3 st 33 cl burkar med kolsyrat vatten smaksatt med lingon, citron och naturell följa med hem till mitt kylskåp.

EFIT Min dag

Ja då var det dags för ett foto i timmen igen, så här kommer min dag.

image513
8:22 Vaknar till ett grått och mulet väder, men ca 5 grader varmt. Ligger kvar 20 min, innan jag och Freja kliver upp och går ut.

image514
9:10 Frukostdags. Gott!

image515
10:15 Promenad med Freja. Härligt väder trots att det regnar lite. Nästan all snö är borta. Luktar vår. Mysigt!

image516
11:50 Är hos pappa och målar min hylla som jag ska ha vid sängen. Pappa snickrade klart den igår.

image517
12:50 Tvättdags.




image519
13:20 Magen börjar kurra, dags för nått gott. Gör lite smoothie med banan, hallon och vaniljyoghurt

image520
14:00 Kollar ikeas hemsida, ska ju dit på torsdag. Skriver inköpslista :-) Ska bla köpa ett nytt tvrums bord och så lite småplock.


image521
15:00 Tvätten är klar. Så jag springer dit, men det har jag ju visat bild på redan så jag visar mina vackra tuplaner som står på köksbordet istl. Köpte dom igår då jag handlade efter jobbet.

image522
15:10 Solen har tittat fram, underbart väder. Ca 10 grader varmt. Sätter mig på balkongen ett tag och läser lite skvaller. Freja är också med såklart :-)

image523
16:10 Städdags, Freja släpar in så mycket grus nu. Så jag dammsuger av. Pedantisk svar: JA!! hihi

image524
16:45 Leker med Freja, som är så busig. Här med två gamla strumpor som hon älskar att tugga på, fast hon har hur mycket andra leksaker som helst, så tar hon strumporna. Lillgumman.

image525
17:00 Middagsdags. Gör kycklinggryta. Jättegott!

image526
18:25 Diskat klart. Kokar lite kaffe.



image527
19:00 Sätter mig vid datan och slappar lite, dricker kaffet och kollar runt på internet. Läser lite bloggar, kollar mailen och lite inrednings sidor. Väntar på att sjukhuset ska börja.

image528
20:20 Har nu kollat på sjukhuset. Ska nu ta och duscha sen kolla på outsider. Sen får det bli sängen och läsa lite. Så detta blir sista bilden.

Hittade faktiskt snödroppar på jobbet igår, i rabatten där utanför. Plockade in och satte på bordet så gamlingarna fick nått vackert att titta på. Våren är på väg!

Så ska det låta

Helgen är här igen och det betyder jobb för min del. Ska jobba imorrn på dagen och likaså söndag. Men det blir ialf god mat och melodifestival, och idag var det som planerat att jag skulle åka och träna tidigt imorse men när man vaknade och drog upp persiennerna och möttes av strålande sol, ja då kunde jag inte motså en långpromenad, så de vart de istl i drygt 1 ½ timma, härligt tyckte både jag och Freja. Nöjda. Har varit hos pappa ikväll och blivit bjuden på en supergod middag. Regnbåge från Siljan, underbart tilllagad i ugn med pressad potatis och sallad till. Och ett glas gott vin. Kollade sen på så ska det låta. Nu får det bli sängen och sova, upp tidigt imorrn. Så det blir ingen tid till att blogga ihelgen, så därför får det bli en liten paus. Åter till veckan.


image512

solnedgången

image511

Så här vackert var det utanför mitt vardagsrums fönster ikväll när solen gick ner. Finns det nått vackrare?

enkelt och gott

Tänkte tagit en långpromenad med Freja tidigare då jag kom hem från stan, för solen var framme och det var så fint. Men så fel vi hade, för när vi gick ut höll vi på att blåsa bort. Visst det har varit blåsigt hela dagen, men inte orkan. Det vart bara en 25 min promenad. Beslöt mig för att åka och träna istl, laddade mp3 spelaren med nya låtar, bytte om till träningskläder och åkte iväg. Kom hem vid 17:30 trött och vrålhungrig, så det fick bli något som går snabbt att laga och vad är inte bättre än pytt i panna, så underbart gott. Stekte oxpytt och skar upp 2 st tomater. Gott! Nästa torsdag blir det vattengympan igen, var ett tag sen man var där och plaska nu. Har missat 3 ggr, har jobbat 1 gång, vinterkräksjukan 1 gång och idag kunde inte Nettan.

Nu får det bli en myskväll i soffan med mitt nya te och tv. Undra om de visas någon bra film ikväll?!

image510

bild från findus.se

Bokrea och fika

Ledig idag så jag passade på att åka en sväng på stan och hämta mina reaböcker som jag beställde genom Anna. Nu har tre st nya böcker flyttat in i min överfyllda bokhylla, det är "en shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella "tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda och "gravidchock" av Belinda Olsson. Tror att jag ska börja läsa den sistnämda, ska ta med den till stugan över påsken och sitta i en solstol (förhoppningsvis) och läsa under en filt med en stor kopp te, varm choklad eller kaffe och bara njuta av ledigheten och solen. Mmm så man längtar!

Shoppade lite annat smått och gott också. Lösvikstte med det passande namnet vårkänslor, doftade underbart gott och jag hoppas att det smakar lika bra som det doftar, får bli provsmakning senare ikväll, var även in på åhlens där köpte jag en handkräm, smink, blomma till rumsbordet och så en bok på bokrean åt pappa. Han ska få en kokbok av Tina Nordström, ville köpa den som en present åt han för att han ställer upp så mycket och finns där. Hoppas att han uppskattar den och blir glad men det tror jag nog, Freja fick även hon presenter ett stort tugg ben och så godis plus att jag köpte te och present åt Emma och Abby som jag ska posta senare. Tog även en fika morotskaka och en kaffe latte, så underbart gott. Tycker att det är så mysigt att strosa runt ensam på stan ibland.

Nu skriker min mage efter mat, ska göra iordning en sallad med fetaost, avokado, tomater, gurka, majs och rödlök. Gotti Gott!!

image509

Något nytt

Har funnit en ny vän här i bloggvärlden. Emma och hennes underbart söta lilla tax Abby. Roligt att finna en vän som även har en tax som jag. Igår fick jag och Freja ett litet paket på posten från just dom två, spännande. Det innehöll 3 påsar med te, godis åt Freja och 2 kort på Abby. Jätteroligt att få. Och teet var underbart gott. Drack av det imorse också innan man begav sig till jobbet, mysigt att värma sig med nu när termometern visade -6 grader. Så tusen tusen tack Emma och Abby för den fina presenten. Ni får eran på fredag!


image508

tisdagstema-fritid

Jag gör väldigt mycket olika saker på min fritid, så som promenader med Freja och mycket bus, syr, läser, bakar, bloggar, träffar vänner och familj, fotograferar, inredning mm mm. Och nu när våren och sommaren är på väg blir det många timmar som kommer att spenderas utomhus med massor av aktiviteter, finns så mycket man kan göra då och som ska göras. Och när tiden kommer då man kan plantera dom första blommorna, ja då blir det mycket tid och att fixa med dom. Älskar våren, sommaren och blomstertiden. Lite gröna fingrar har man ialf *ler* Men här nere har jag samlat några foton av min fritid.


image507

Fotot längst upp är från stugan vid ån.

Tävling för alla te älskare

Var med och tävla om te, tävlingen finns hos Emma. Minst 30 deltagare. Tävlingen håller på till 16 mars, skynda att skriva varför just du ska vinna detta te. Jag ska ialf vara med och tävla, te älskare som man är. Finns inget mysigare än att koka sig en stor kopp med te, sätta sig till rätta i soffan under filten och läsa en bra bok eller titta på en bra film. Mysfaktorn är hög.

Choklad älskare

Jag och många andra älskar choklad. Och här kommer några smarriga recept från en utav mina böcker "choklad läckert och lättlagat steg för steg" Läs och njut.

image499


image500

image501

vasaloppet och jobb

Helgen har nu nått sitt slut. Söndagen är här igen och med det vasaloppet. Kollade lite i morse då jag åt min goda och lyxiga söndagsfrukost efter min och Frejas välförtjänta sovmorgon vilket hör söndagar till. Vi har även tagit en långpromend i det taskiga men milda vädret. Hade min lediga dag igår och den innehöll långpromenad, slapp i soffan med en bra bok och te, dammsugning och god mat (moussaka, se recept nedan) och melodifestival och film. Så mysigt så. Tyckte att låtarna i gårdagens mello var dom bästa nästan. Tror att det kommer att stå mellan BWO och Perrelli i finalen. Hoppas att nån av dom vinner.

Nu väntar duschen, sen läre jag göra mig iordning för att åka och jobba. Har ett pass mellan 14:30-21:30. Har även fått 3 dagar till veckan, så glad för det! Trivs väldigt bra där.

Vad gör ni denna söndag?!


image498
RSS 2.0