Våren på gång?!

Godkväll. Idag har det bjudits på strålande solsken från en klarblå himmel, 12 plusgrader och takdropp. Är våren på gång redan?! Inte mycket snö kvar nu. Liiite tidigt tycker jag, det får gärna vara vinter ett litet tag till. Men på ett sätt så är det skönt också att våren är på gång. Nu hoppas vi på att det blir fler sånna här vackra, soliga och varma vårvinter dagar.

Har nu landat i soffan, fullt upp även idag (gillar när man har saker och göra, gäller och hålla igång det tycker jag om) Har tänt ljus och kikar på halvåtta hos mig och sedan äntligen hemma. Efter det får det bli sängen, läsa en stund innnan man ska natta kudden. Kommer vakna då älsklingen kommer hem från jobbet vid 12 :-) Imorgon väntas ett jobbpass, skoj!

Vad har Ni haft för väder idag?

Underbart!

Godkväll på er. Ja nu var det ett tag sedan jag var här inne och klottrade ner några rader, men det har liksom varit fullt upp på sista tiden :-) Händer mycket skoj i mitt liv just nu! Har världens underbaraste pojkvän och jag är så lycklig ♥

Helgen har varit kanon bra. Jobbade på fredag, och på kvällen var det fredagsmys med älsklingen och barnen. Åt gott och titttade på tv:n. Lördag var jag iväg på tjejfest med temat rockabilly, där alla hade klätt ut sig i rockabilly kläder, förfestade hemma med bra musik, sång och mycket skratt innan vi begav oss ut på krogen. Gårdagen var lugn och mysig med älsklingen och barnen ♥ 

Nu är det inte mycket saker kvar i min lägenhet heller, ska ta det sista nästa vecka och sedan är det bara städningen av lägenheten kvar :-) Och med övningskörningen går det finemang. Ni ser, det rullar på med bra saker i mitt liv :-)

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sätta mig i soffan och varva ner, har varit fullt upp hela dagen men sånt gillar jag. Man måste hålla i gång :-) Älsklingen jobbar kväll denna vecka och kommer inte hem förräns kl 12 inatt.

Hoppas ni alla haft en mysig helg. Kram på er.

Kafé besök och promenad

Godkväll på er. Torsdag kväll och imorgon är den underbara helgen här, myspys! Idag började man dagen med god frukost och en kopp kaffe, innan jag pyllsade på mig med kläder och mötte upp Jenny och lilla Max (som idag fyller 1 år) för en promenad, medans älsklingen låg kvar i den varma sängen och sov. Det var skönt med en promenad, trots -10 grader. Väl hemma igen smakade det gott med en till värmande kopp kaffe.
Vid 15:30 tiden mötte jag upp Anna för en fika på kafé rost & deli, avnjöt en god foccacia med mozzarella och salami. Gott! Nu har jag landat i soffan, under filten. Ska kika på tv:n och bara ta't lugnt resten av denna kväll. Elda lite innan man kryper ner i sängen.

Fantastisk vinterdag!

Godkväll. Vilket väder det bjudits på denna söndagen. Strålande solsken, -1 grad och takdropp. UNDERBART! Hann med en promenad innan det var dags och bege sig mot jobbet. Njöt av varje sekund av den härliga solskens promenaden. Möttes av många människor som tycktes njuta lika mycket som jag av det fantastiska vintervädret. Nu hoppas vi på många sånna här vackra, fina vinterdagar framöver.

Har haft en toppen mysig och bra helg. Jobbat fre-lör-sön och även myst med Fredrik ♥ Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova. Upp i skaplig tid imorgon, har lite ärenden och uträtta plus att jag ska ut och övningsköra :-)

Godnatt på er!


Dessa fina turkosa ljuslyktor köpte jag på ica för 14 kr st. Nöjd! Fanns även i fler färger, men fastnade för denna.

Promenad, bullbak och övningskörning

Godkväll på er. Ja denna rubrik kan sammanfatta min dag! Sov till kl 8:10, drog mig ett tag innan man masade sig upp ur den sköna, varma sängen. Åt frukost och ringde sedan till pappa, då vi bestämt att han skulle följa med mig ut och övningsköra idag. Och det gick hur bra som helst, kul och köra bil. Visst, man är inget proffs ännu, men det tar sig! Har planer på att ta en intensivkurs i maj, så har man sitt efterlängtade körkort till sommaren. Gäller och köra och plugga som en tok nu, så ska man väl klara det?! Med stöttning av en underbar pojkvän, familj och vänner så går det jättebra :-)

Då jag kom hem drog jag igång med och baka kanelbullar och poppade musik på hög volym. Nu doftar det kanelbullar och doftljus här hemma. Har även hunnit med en promenad på kvällskvisten, sen blev det soffhäng och nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Spela wordfeud först (lite beroendeframkallande de där, haha)

Godnatt allihopa!
RSS 2.0