Nya tatueringen


Godkväll på er. Har långe tänkt på att skaffa en till tatuering, min första ett kinatecken som jag har på höger överarm gjorde jag år 2003. Men nu så har jag min andra efterlängtade tatuering, på vänster underarm. Var iväg ikväll och gjorde den. Är supernöjd, men väldigt ömt. Vad tycke Ni? Är hos Fredrik nu <3 han kommer snart hem från jobbet. Myspys :-) Godnatt allihopa!

Långpromenad!

Godförmiddag på er. Fredag och den där härliga fredags känslan infinner sig! Här är det betydligt bättre väder. Idag är det -3 grader, så det passade perfekt för en långpromenad efter frukosten. Nu sitter jag vid köksbordet, dricker dagens första kopp kaffe och utanför fönstret faller små, små snöflingor.

Ska ta och dammsuga och torka golven snart, sen ett besök på banken kl 14. Och ikväll blir det att umgås med goa vänner.

Önskar er alla en trevlig helg. Kram på er ♥

Årets första semla

Godkväll på er. Här bjuds det på kallgrader, hualigen! Alldeles för kallt för min smak, igår morse var det -19,8 då man steg upp och inne hos Fredrik var det bara 14 grader. Han hann inte elda innan han åkte till jobbet strax efter kl 5 på morgonen, så jag tassade ner strax efter kl 8 med raggsockor på och eldade och kokade kaffe. Blev en mysdag inomhus med städning för min del, på kvällen lagade vi lasange och myste sen i soffan ♥

Idag var det lika kallt igen, hade planerat in en promenad men den fick jag ställa in. Varken jag eller Freja är så förtjusta i att sticka ut våra näsor/nosar i onödan i detta kalla väder, då myser vi hellre inomhus i värmen. Nu är jag hemma i lägenheten igen. Har varit iväg och handlat på ica, gjort en couscous sallad med fetaost och grönsaker i, diskat och nu landade jag här i soffan. Har tänt ljus och kikar på handbollen. Ska strax bege mig ut och rasta Freja (blir en väldigt snabb promenad) sen koka kaffe och avnjuta årets första semla! Gott.

Har Ni ätit någon semla än?!

Tvätt & städdag!

God middag på er. Började denna lördag med en behövlig sovmorgon, skönt! Tog sen och gjorde iordning en god frukost som intogs i soffan framför nyhetsmorgon (som alltid, nästan)

Utanför vårat fönster är det en gråmulen vinterdag med -9 grader. Passar alldeles utmärkt och vara inomhus nu och tvätta och städa, så det fick bli en tvätt och städdag denna lördag. Men nu så ska jag unna mig en fika paus i soffan. Ska avnjuta dagens första kopp kaffe tillsammans med en chokladkaka, gott! För min del blir det en lugn hemmakväll, med god mat och slöa i soffan, medans älsklingen ska ut på krogen med ett gäng kompisar.

Hoppas ni alla haft en mysig lördag såhär långt och önskar er en fortsatt trevlig lördag och helg.






Fredag

Oj nu var det ett tag sedan jag var här och skrev, men det har varit mycket nu den senaste veckan så det har inte funnits nån tid till bloggen. Men nu så är jag här igen!

Jobbade igår kväll och även ikväll, skönt och få jobba. Trivs så himla bra med mitt jobb. Synd bara att man är timvikarie, önskar så att man kunde få en tjänst nu då man är utbildad undersköterska. Sitter nu i soffan, har tänt ljus, klätt mig i pjyamas och myser under täcket. Dricker en kopp te och tittar på filmen på ettan. Men ska strax gå och lägga mig, så trött.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg.

Äntligen dator igen

Ja nu äntligen, har jag fått hjälp med hur man använder mobilen som ett bredband. Så nu sitter jag och bloggar via min laptop igen, vilket var ett tag sedan, eftersom jag har sagt upp mitt bredband och varit utan det sedan 30 nov. Visst har det gått bra och bloggat från mobilen också, men det känns bättre och sitta och skriva på en dator. Använder mobilen till allt annat som jag gör på nätet, men blogga kommer jag fortsätta att göra från datorn nu framöver :-)

Idag är det snöstorm här i Hälsingland. Det yrar snö utanför mitt fönster, känns helt rätt och sitta inomhus och mysa nu. Tror även att Freja uppskattar det, för just nu ligger hon på filten och sover. Ikväll blir det färsk pasta och ett glas vin till middag, sen mys i soffan. Imorgon ska jag ut på en långpromenad (om vädret är bättre) och har även tvättid mellan 11-16. På söndag åker jag till älskingen igen ♥

Önskar er alla en trevlig helg!

Vinterpromenad


God eftermiddag! Här bjuds det på solsken och -3 grader idag. Perfekt väder för en promenad, och så blev det. Tog detta foto då vi gick längst forsen, så vackert! Tur man har en bra kamera på mobilen också. Har även hunnit med och träna idag, härligt! Nu sitter jag här med en apelsin och en kopp kaffe, har precis duschat. Vid 16 tiden är det dags och besöka Klara och Martin och deras gulliga dotter Wilma, som föddes i december. Har inte haft tid innan och hälsat på, antingen har jag jobbat, dom har varit sjuk och även jag blev förkyld. Men nu så, ska jag äntligen få snusa på bebis, myspys! Sen efter besöket där går jag till Fredrik <3

Vardagslyx


Ett gott vaniljhjärta fick följa med hem från ica. Kände för en gofika nu då graderna krupit ner till -11. Brrr!! Myser inomhus, med tända ljus, raggsockor och nya nr av Topp hälsa. Är väldigt peppad och dra igång med träningen igen efter jul & nyårshelgen. Så imorgon packar jag träningsväskan och åker mot gymmet, härligt!

Solskens fredag!


Min goda frukost denna morgon. Nybakat bröd, yoghurt, juice och sen en kopp kaffe.
Godmorgon! Eller ja har väl varit vaken sen kl 9 iallafall. Skönt med sovmorgon. Vaknade upp till en härligt fin vinterdag med solsken och -9 grader. Och snö har vi äntligen fått igen, så vackert ute. Eftersom jag spenderar dom flesta dagar hos Fredrik, så var det lite tomt i kylskåpet med frukost varor. Gick på Ica och handlat god frukost och hämtade även ut ett paket från hm. Nu ska jag läsa i det nya nr av topp hälsa och dricka en kopp kaffe. Senare idag åker jag till Fredrik och är där i några dagar <3

År 2012


God middag. Ja då får vi välkomna det nya året, år 2012. Nyårshelgen har varit toppen mysig. Umgåtts med Fredrik och hans gulliga barn. Åt jättegod mat på nyår, förrätt toast Skagen, varmrätt potatisgratäng med grillat fläskfilé och goda tillbehör och efterrätt kladdkaka med glass. Så gott! Somnade vid 2 tiden. Igår åt vi god mat hos Fredriks föräldrar, älgfile med potatisgratäng och god sås. Sen blev det bara och slappa i soffan resten av kvällen. Nu är jag hemma i lägenheten igen. Och ja, jag kanske ska berätta att jag ska flytta till Fredrik, och hans fin hus. Flyttlasset går strax dit :-) har börjat packa lite smått nu. Känns så bra, lycklig <3 Nu ska jag bege mig ut i snövädret, besöka Ica. Och imorgon är det dags för det efterlängtade besöket hos frissan, ska färga håret. Kanske gör slingor med :-) Å ja just ja. På bilden är det den fina julklappen jag fick av Fredriks föräldrar, en jättefin sjal och ett doftljus som doftar white mysk :-) Önskar er alla en god fortsättning på det nya året <3
RSS 2.0