En underbar dag

Vaknade vid 5:45 imorse, omöjligt att somna om och kände mig pigg så det var skönt på ett sätt att vakna då. Var ut med Freja, slängde in den första maskinen med tvätt och la oss sedan i sängen igen för att se på nyhetsmorgon. Och idag är det en underbar dag, solen skiner. Tänk vad glad man blir av lite sol. Det är sådana här dagar man verkligen uppskattar vintern, då den visar sig från sin bästa sida med solsken, klarblå himmel och -9. Helt perfekt för en långtur på sparken. En timme var vi ute och njöt av solen, som lyser på snön så de ser ut som diamanter som glimmar och fåglarna kvittrar, man blir alldeles pirrig i kroppen och ett stort leende finner sig på läpparna, man kan inte annat än att vara glad en såndan här dag! Ett minus får det faktiskt bli och det var den envisa kalla vinden som tog i ibland och bet sig fast i kinderna och gjorde dom alldeles rosiga, men man får ju faktiskt tåla ett och annat också, man kan ju inte få allt =)

Ska nu värma händerna med en kopp kaffe och ta och surfa runt lite på nätet! Hoppas Ni alla får en bra måndag med solsken och en bra vecka!



Kommentarer
Lotta

Vilket mysigt blogginlägg du skrev:) Jag håller verkligen med om att det varit en underbar dag idag! så vintern skall vara ja. Verkar som att det blir likafint imorgon :)



Ses imorgon :)

2009-02-09 @ 17:59:25
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0