Födelsedag

God förmiddag! Måndagen den 29 november år 1982, föddes lilla jag kl 8:14. Har fått fina grattis sms och fina gratulationer på facebook, gulliga ni är. Så idag blir man 28 år. Hua vad åren går, börjar känna mig gammal, haha! Vaknade tidigt imorse och hade ont i halsen, typiskt tänkte jag. Hade ju planerat att åka och träna på morgonen så som jag gör på måndagar, men idag fick jag snällt stanna hemma och vila! Man känner nu hur bra man mår av träningen då man kommit igång igen, och man känner att man behöver träna. Får vila nu, så man kan träna på torsdagkväll istl.

Gick ialf upp imorse då jag vaknade för att göra iordning en kopp te, medans tevattnet kokade kikade jag på termometern och den visade minus 19,8 grader..!! Kändes genast mycket bättre att få stanna hemma och vila idag, nu gjorde det inte alls så mycket att man vaknade med halsont och småsnorig på sin födelsedag och att man inte kunde åka och träna. Hittills har jag hunnit med och tvättat en maskin med tvätt och varit på ica och handlat, en kall promenad dit kan jag lova, men ser att graderna kryper neråt, visar just nu minus 11. Ska krypa upp i soffan nu och dricka en kopp kaffe och läsa nya nr av tidningen hälsa och även kika i hus och hem som jag bara lusläste förra veckan, ska även fortsätta att sticka på min halsduk och bara mysa inomhus hela långa dagen!

Ha en toppenbra dag allesammans! Kram på er.



Myspys inomhus!




Kommentarer
Lotta

GRATTIS Maria!!!!!



Men brrrrrr vad kallt ni hade imorse. Förstår att det var skönt att stanna inne. Puh. Här har det varit -8 imorse och nu är det -5. Jättefin snö som ligger på backen nu.



Låter som en alldeles bra födelsedag det där :) Mysig och rofylld. Vad kul, hur går det med halsduken? Spännande att se när den är färdig :)



Hoppas du får en fortsatt bra födelsedag och att du kryar på dig! Mår du bättre?



Kram, kram vännen

2010-11-29 @ 17:09:02
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Elin Gabriella

Grattis i efterskott!! :)

2010-11-30 @ 09:29:05
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Elin Gabriella

Haha alltså 19,8 grader är ju RIKTIGT kallt...



Svar: Hihi, ja dom är så busiga ;) Dom vill väl säga att dom har tråkigt. haha :)



Kram

2010-11-30 @ 18:08:27
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Sofie

Stort grattis till dig i efterskott! :) Hoppas du hade en fin dag trots kyla och halsont.



Här har vi haft en långt sammanhängande period av kyla men nu börjar det äntligen bli mildare och idag är det rena "sommarvärmen", bara -5!



Angående de höga krukorna har jag tyvärr inget bra tips på vart du kan hitta liknande på nätet. Perlan Living kanske kan ha? Mina krukor har jag hittat på Buketten, Växtriket och Åhléns! Har du någon av dom butikerna i närheten kan du alltid kika in där :)



Ha det fint!

Kram, Sofie

2010-12-02 @ 10:11:23
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com
Lotta

Nej det är det inte :) Har aldrig varit med om en sådan här "konstig" förkylning heller. Vet inte vad Simon tog med sig hem haha :P Tack Maria, ska allt krya på mig, dumma förkylning som är så enveten!!



Ja du brukar ju alltid ha sådan otur och få några förkylningar på vintern, puh tur du klarat dig än iallafall och hoppas du klarar dig över vintern också!! Peppar, peppar ta i trä ja ;)



Just ja, får ju ta tag i detta här! Tyvärr vill ju inte min kamera samarbeta med mig inomhus.. Kan inte få halvmörka kort på kvällen som visar de tända mysiga ljusen och adventsstakarna men det få bli ljust.. Måste köpa mig en riktig kamera senare. En sådan systemkamera som du har. Så man kan ta bättre kort. Men jag ska allt se till att ta men de blir inte de bästa :)



Hoppas du har en alldeles bra torsdag Maria!!

Åhhhhhh saknar er också. Så otroligt mycket! Du är en sådan värdefull vän Maria. Tack för att du finns i mitt liv :) Kram, kram

2010-12-02 @ 11:08:38
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0