Underbar doft

En underbar doft spred sig i mitt kök ikväll, då middagen stod i ugn och gottade till sig. Det var lax, gjorde det enkelt för mig ikväll eftersom jag var hemma vid 17:30, så blev det en enkel sås till. Creme fraiche smaksatt med saffran/tomat och så fick några hackade scharlottenlökar åka i med, gott blev det och det doftade underbart av saffran!

Startade denna morgon med en promenad med Freja, sen en god frukost och en dusch. Cyklade sedan till blomsteraffären och hämtade gravkransen jag var in igår och beställde. Den var jättefin och det blev så vackert och mysigt på mammas grav, då jag och pappa var dit idag och gjorde vinterfint. La granris på hela graven och sedan kransen på det. Jättefint. Min mamma är värd det allra allra bästa! Älskade mamma ♥

Vid 14 tiden var jag till Nettan och Freddan och hälsade på en sväng. Måsta dit och kika på deras renovering av matsalen, och jisses vilka ursnygga tapeter!! Det blev rent ut sagt skitsnyggt. Bjöds på kaffe och gott fika, vi satt ner och snackade en hel del, mycket trevligt. Nu har jag placerat mig i soffan, efter kvällens middag har ätits upp och man diskat undan. Ska snart ut och rasta en trött liten tax som ligger här brevid mig i soffan, sen får det bli soffmys för resten av denna tisdagskväll. Imorgon är det dags för skola igen mellan 8:30-16. Så skönt att ha självstudiedagara alla måndagar och tisdagar.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihop. Tack för att ni kikar in här hos mig. Kram på er ♥




Min lilla goa gumma. Som idag på promenaden träffade en nyfiken tax hane, som tyckte Freja var väääldigt intressant. Men Freja bara nosade till hälsning och brydde sig inte alls sen :-) Haha.



Min orkide som pryder köksbordet.




Kommentarer
Sofie

Mina ljusslingor har jag hittat på Mio, Elkedjan och Indiska. Har spanat in fina på Coop och IKEA också. Så de finns lite varstans :)



Fint av er att göra vintervackert på graven och laxmiddagen lät väldigt mumsig :) Fisk är aldrig fel!



Söt hon är lilla Freja :)



Ha det gott!

Kram, Sofie

2010-10-27 @ 08:20:57
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com
Lotta

Åh vad fint det måste vara vid din mors grav nu! :) Åh spännande att se när någon har renoverat och gjort om!



Vad go den där såsen lät du gjorde till laxen. Den kanske man borde göra till lax nästa gång :)



Tack detsamma Maria! du är också en sådan inspirationskälla och man blir så glad när man går in här och läser! Och man har redan börjat få julkänslor sedan saffran du skrev om hihi. Mysigt att snart få plocka fram allt, baka och vänta in julen!



Javisst kan jag lära dig att sticka en halsduk, det kommer du lära dig fort! :) Och det är roligt och enkelt att börja med!



Hoppas du får en bra skolvecka! Ja gud så bra det måste vara med två hemmastudiedagar efter helgen. Bra schema :)



Åhhhh varför är ni så UNDERBARA för??? Saknar er med, som en galen tok!! Hoppas vi kan komma till byn v.45, hade varit jätteroligt :) Tack Maria!! Detsamma, du är en sådan underbart fin vän! verkligen.



Trevlig onsdag hörru ni ni! Kram kram

2010-10-27 @ 08:45:01
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Ja tur det är intressant, annars hade man aldrig orkat plugga så mycket som man gör, eller hur? Det går ju jättebra för dig Maria, och det är så otroligt roligt att du trivs så bra och kommit rätt :) Tack så jättemycket Maria!



Ja jag håller med dig om att böckerna är skitdyra.. fy! Men det var nästan det värsta jag hört. en kurs i två veckor och en bok för 400 kr???? Hjälp, har aldrig hört något värre. Den psykologiboken går inte att låna på biblioteket? Så du slipper köpa den.



Yes hade en jättebra onsdag, plugg och tvättdag - skönt att ha tvättat :) Idag ska jag åka till Ödeborg och stanna där till imorgon tror jag. Ebba har varit där i veckan och vi saknar henne så mycket! Det är så tomt utan våra små hundar. Hoppas du får en jättebra torsdag och helg. Några planer? Tänk i helgen får vi vrida klockan :)



Kram kram underbara Maria!



2010-10-28 @ 09:10:01
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0