Promenad och fika

Godkväll. Söndag och här är det sommarvärme även idag. Vad glad man blir av detta väder. Igår bjöds det också på värme och sol. Satt ute i solen och läste nästan hela dagen, gjorde en paus då jag gick in för att städa lägenheten. På kvällen åt jag kycklingwok och sedan mumsade jag på nybakad äppelpaj med vaniljglass framför tv:n och kikade på kvällen är din och film! Gick och la mig strax före kl 12, då mina ögon inte kunde hålla sig öppna längre.

Imorse vaknade vi upp vid 8:10. Tog en dusch, åt frukost och gick sedan för att möta upp Lotta och hennes hund Ebba, för en långpromenad i solskenet som avslutades med fika utomhus, här hemma hos mig. Alltid lika trevligt då ni kommer och hälsar på, så tråkigt att vi ska bo så långt ifrån varann.

Ska ta en kort promenad med Freja nu, kan inte motstå solen som lyser så härligt ute. Sedan blir det en lugn kväll i tvsoffan, innan läggdags.



Gårdagens nybakade äppelpaj, som vi även fikade av idag, tillsammans med rabarbermuffins, kanelbullar och kaffe. Nu har man fikat hela helgen, så imorgon får det bli en långpromenad!



Kommentarer
Elin Gabriella - Mops & chihuahua

Mums så gott det ser ut :)

2011-06-06 @ 19:16:16
URL: http://elingabriella.se
Klara

Äppelpaj är så gott, eller ja all paj är så gott. De är sÅ enkelt att göra och så går det fort. Snabb fika kan man säga:) hoppas ni mår bra. Puss

2011-06-07 @ 18:58:51
URL: http://[email protected]
Sofie

Mumsigt med äppelkaka, det vattnas i munnen på mig!



Kram, Sofie

2011-06-08 @ 07:53:35
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com
Lotta

Det var så trevligt att träffas! Synd vi gick om varandra igår och i måndags! Ja det är så tråkigt att bo långt borta från varandra.. Hoppas ni kan komma ner i höst eller nå :) Hihi. Tack så jättemycket för promenaden, fikan och pratstunden! Alltid lika roligt :)

2011-06-08 @ 21:34:32
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0