Måndag!

Godkväll på er. Då var det åter måndag och sista dagen i oktober. Tänk att vi imorgon går in i novemvber månad! Helgen har varit jättetrevlig, har umgåtts med dem jag älskar allra mest, min underbara familj och min underbara pojkvän.

Denna måndag har jag tvättat och fixat lite här hemma. Efter middagen som idag blev rotmos och korv, tog jag en härlig kvällspromenad med Freja och Takida i hörlurarna, perfekt väder för en promenad då termometern visar 8 plusgrader. Nu ska jag ta och koka en kopp te och skala en clementin och sedan sätta mig tillrätta i soffan, tycker det är så skönt att få slappa i soffan på kvällarna nu då hösten/vintern är här. Det liksom hör till på något vis, tycker inte ni det?!

Hoppas ni alla haft en toppenbra helg.


Denna bild tog jag med mobilkameran, då jag cyklade hem ifrån Fredrik imorse. En fin höstmorgon, med -1 grad, solen börjar kika fram och dimman visade sig över vattnet och bergen. Vackert.



Kommentarer
Lotta

Fy vad roligt att höra att din helg har varit super!



Åh rotmos som är så himla gott! Mamma och syrran var borta i helgen och då passade jag, mormor och pappa på att också äta rotmos men med fläsklegg till. Såå himla mums!



Ja, att slappa framför tvn på kvällarna är ett måste här :) mysigt!



Vilket fint kort. Ser sådär alldeles fint och fridfullt ut på morgonkvisten.



Hoppas ni får en jättebra tisdag! för mig är det dags för tenta idag på eftermiddagen. Kram, kram

2011-11-01 @ 08:23:35
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0