Min lediga dag

Min lediga dag har innehållit: frukost och kaffe framför nyhetsmorgon, promenad med Lotta och Freja på 8 km, lunchat ute på altan (god sallad) krattat gräs, plockat hallon från våra buskar på gården (supergoda) tvättat, lagat mat som ikväll blev pölsa med potatis och rödbetor och en klick lingonsylt ( faktiskt väldigt gott) varit till svärföräldrarna en snabbvända på kaffe, lekt med grabbarna (som somer här inatt, Fredrik skjusar dem till förskola och dagis imorgon bitti då han kommer hem ifrån jobbet) tagit en lång dusch (hårinpackning) och det bästa av allt, myst med min underbara Fredrik innan han åkte och jobbade <3 :-)
 
Nu kryper jag ner nöjd, glad, lycklig och belåten i sängen och sover nån timme. Tänkte pallra mig upp imorgon då Fredrik kommer hem, och ta en frisk morgonpromenad. Mysigt och gå tidigt på morgonen ibland. Sen väntar ett kvällspass mellan 15:45-20:45. 
 
Gonatt på er!
 


Kommentarer
Lotta

Du har då hunnit med mycket på din lediga dag :) Jag var så trött igår så det fick bli en mysdag hihi. Idag åker vi till Ödeborg igen för det väntas jobb ikväll, fredakväll och lördagkväll. Vi vill därför passa på att önska er en trevlig helg redan nu :) Kram kram

2012-08-23 @ 10:58:56
URL: http://lottasvensson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0