Sommarlängtan!

Godeftermiddag! Åh vad jag längtar efter sommaren nu, sol och värme. Varma vindar, ljumma sommarkvällar och att få gå barfota i gräset. Snart har hela majmånad gått och inte har den bjudit oss på någon direkt värme. Mest regn och kalla vindar. Tänker det bli någon värme snart? Är less på detta väder nu, men men det kommer väl så småningom. Längtar tills syrenbuskarna börjar blomma här på våran gård, dom doftar ju gudomligt gott!

Igår var jag ner på körskolan och hade riskettan, där vi tittade på 2 st filmer som handlade om rattfylla och droger. Sen hade vi dissskutioner. Satt där mellan 9-11:30. Efter lektionen åt jag lunch på stan och sedan följde jag med Anna och gofisarna Alfred och Viola på buspalatset och lekte i 2 timmar, och jisses vad roligt det var :-) Haha! Var rätt mör då man kom hem, blev en snabb middag och sen slappade jag i soffan hela kvällen.

Idag började jag dagen med en powerwalk och sen frukost och kaffe efter det. Vid 12 tiden kom pappa hit och hjälpte mig och sätta upp en hylla på gäst toaletten, sen övningskörde jag till mammas grav där vi planterade fina blommor. Saknar dig så älskade mamma ♥

Nu tänkte jag sätta mig och plugga körkortsteori medans potatisen kokar, middag idag blir stekt rödspätta med potatis och en kall sås till. Imorgon är det dags för körlektion igen, och på natten flyger äntligen Fredrik hem från Rhodos :-) Som jag längtat efter min underbara älskling!!

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan. Kram på er.


Underbara sommar! Bildern som jag tog förra sommaren. Har inte fotat nå mycket alls med min kamera nu, men det ska det bli ändring på nu då vi går sommaren till mötes :-) Ut med kameran i högsta hugg!


Detta längtar jag efter!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0