Söndag

Godkväll. Då var det söndag och snart är det ny vecka igen och då kommer älsklingen hem från Rhodos, gu så jag saknar honom, längtar så tills han kommer hem! 

Har som sagt jobbat fredag och lördagkväll denna helg. Idag unnande jag mig en skön sovmorgon, och gissa om man blev glad då man slog upp dom blå och möttes av solsken och fågelkvitter :-) Tjohoo! Äntligen kom solen fram igen. Intog frukosten utomhus, härligt att ha morgonsol utanför köksfönstret, där vi har en liten altan. Och sen på kvällen kan man sitta på baksidan, på den stora altanen! Så skönt och ha hus.

Har även passat på och tvättat idag och hängt ut tvätten på torkvindan, det är verkligen ett tecken på att våren/sommaren är här. Känns lyxigt på något vis och få hänga ut tvätten och ett stort plus är ju att det luktar så gott av den sen. Jag har även städat och varit ute på 1 timmes promenad. Svärföräldrarna har också varit hit en sväng. Nu sitter jag i soffan, väntar på att mästarnas mästare ska börja sen ska jag kika på filmen på tv4. Sen så måste jag krypa ner i den renbäddade sängen och sova. Imorgon ringer kl 6:15, dags och bege sig mot körskolan igen och ha en lektion som handlar om miljö, droger etc. Ska även ner på onsdag och ha körlektion.

Och ja, som ni ser så har jag även fixat en ny design på bloggen. Tänkte att det var dags och göra bloggen lite mera sommrig!  

Hoppas ni alla haft en toppenbra helg.


Kommentarer
Lotta

Vilken härlig somrig blogglayout du har fixat! :) Åh vad roligt att du snart får träffa Fredrik igen. Hoppas de har haft en kanonsemsester. Men man är ju lite avis på de som åker till värmen :)



Och hoppas det gick bra på körskolan idag.



Meeeeen vad härligt att kunna hänga ut tvätten :)



Hoppas ni har det jättebra, kram och godnatt

2012-05-14 @ 22:35:47
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0