Sommar eller höst?!


Onsdag och idag bjuds det på sol och 22 grader. Blåser en hel del, men är skönt ute ändå. Sommar eller höst?! Kan vädret bestämma sig nu :P
 
Blev ingen loppisrunda i måndags, vi åkte till Valbo istället. Där blev det ett besök på ikea, köpte en ny mysig pläd (bild kommer sen) nya blommor och så ljus som är obligatoriskt då man är där. Och nu då hösten kommer går det mycket ljus. Var även in på köpcentrumet men hittade inget speciellt där. Igår var det dags för shopping igen. Då med Katarina inne på stan i Gävle, åkte tåg dit. Lämpligt. Shoppade nya träningskläder, snygga skor och lite annat smått och gott. Så nu har jag stillat mitt shopping sug ett bra tag framöver :)
 
Idag unnade jag mig en sovmorgon. Skönt det också, när man stigit upp tidigt nu några dagar. Åt frukost och tog sen en promenad i finvädret. Invigde mina nya träningsbrallor. Har lite träningsvärk i benen sen igårkväll då vi var på cirkelgym, så det var skönt att röa på sig. Nu ska jag ta och hänga ut den andra maskinen med tvätt, på torkvindan ute. Passar på idag, perfekt väder för tvätten att torka snabbt utomhus. Sen hoppa in i duschen, plugga körkortsteori och sen åker jag och Fredrik ner till Bollnäs. Jag ska fixa nytt pass. Ikväll blir det nog bara lugnt. Mysa i soffan och glo på tv:n.
 
Outfit igår. Svarta blanka leggings, svart inne och stickad stor tröja.

Mina nya skor, som jag köpte igår. Nöjd!
 
Frukost i solskenet imorse. Vaniljyoghurt, pauluns musli och ett glas proviva hallon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0